Søndag er en god dag at printe

Da jeg blev spurgt, om jeg ville hjælpe til med at printe Ringsted Kommunes budget, tænkte jeg: Ja, hvorfor ikke. Men nu hvor jeg sidder i det, har printet i 2 timer, og er langt fra halvvejs, burde jeg måske have tænkt en ekstra gang.
Det tager altså lang tid at printe 100 x 168 sider (dog skal det printes i 2-sidet format) + bilag på 84 sider (også printet i 2-sidet format), og som det ikke er nok, så skal det hele også samles i et fint indlæg. 🙂
Det var den søndag… og mandag, tirsdag og onsdag der røg der.
Men hvad fanden, så længe jeg tjener mønt på det, så går det nok.
Opdatering: Så er jeg ved at printe til og med nummer 80. Det tager altså lang tid. 🙁
Opdatering 2: De sidste print er netop færdige, ahh.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Søndag er en god dag at printe

  1. Sebastian skriver:

    Det lyder som noget af en opgave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *