Søndag er en god dag, til at være lidt nyttig

Dagen startede med godt. Valdemar sov længe og der var sne uden for ruden. Dejligt når det har sneet, så bliver det hele så dejligt hvidt og lyst, skønt med noget lys. Valdemars gode kammerat, Anton, ville gerne lege med Valdemar, så nu er der tid til at nå alle de ting, som man normalt ikke når / gider. Så har været på loftet med julepynten, fået fjernet sneen foran huset, taget opvasken (omend en ny allerede har sneget sig ind i køkkenet) og nu venter jeg bare på Isabella er vågen, så jeg også kan komme igang med støvsugningen. Så det bliver og har allerede været en god dag.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *