Bleer

Det hele startede med Valdemar, han fik rød numse af Pampers. Vi forsøgte os med en masse forskellige bleer og vi endte med at Libero var bleen som virkede, ment som i: Ingen rød numse og holder tingene indenbords. Så vi måtte jo købe Libero bleer til dyre penge et par gange eller flere om året. Vi fandt dog hurtigt ud af Bilka tit havde dem på tilbud til ca 250,- for en triplepack. (både Up&Go og Comfort Fit). Trods alt billigere end 99,- som mere eller mindre er vejledende pris i diverse butikker.

Vi forsøgte med en masse af disse “gratis-demo-velkomst-baby-pakker”, som enhver butik/kæde med respekt for sig selv, smider i nakken på nybagte forældre. Men de fleste babybleer (0-2 mdr), er alt for firkantede og med dårlig pasform. Så derfor endte vi også med at bruge Libero, da Isabella skulle bruge bleer.

Da Isabella skulle bruge blestørrelse 3, mener det er omkring 5-8kg, prøvede vi dog en pakke bleer fra Rema1000, da flere i min kones mødregruppe anbefalede disse. Glæden var derfor stor, da disse bleer havde fin pasform, og ikke var så firkantede som deres baby-udgaver og ekstra bonus var, de kostede kun 50,- for en pakke. Så nu sparer vi da 30-50 kroner pr. pakke bleer vi køber.

Dette indlæg blev udgivet i Sparetips og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *