Notifikation på et Sharepoint Listeelement

Forhistorie: Vi anvender i dag Sharepoint 2007 og det virker jo ok. 🙂

Fik en opgave ind fra højre, hvor jeg skulle finde en måde, hvor mine kolleger kunne blive gjort opmærksom på, når nogle elementer i en sharepoint liste, var udløbet.

Først var jeg ude i noget Timer Job og Visual Studio og kode en masse af tingene selv, men så slog det mig.

Sharepoint Designer 2007 og Opgaver. Jeg begyndte at designe mit workflow, så når et element blev oprettet/redigeret, så oprettede jeg en opgave til ejeren af elementet og dermed ville personen allerede her, have en opgave, der gjorde denne person skulle lave en opfølgning på elementet.

Så langt så godt. Først brugte jeg bare Sharepoint Designers Opret opgaveelement, men der manglede jeg at kunne angive StartDato, da den som standard blot sætter dags dato. Jeg ville jo gerne have startdato = udløbsdato på det element, som jo netop var udløbet.

Derfor kunne jeg så bruge Opret listeelement og blot oprette det i min opgaveliste. Og her løb jeg så ind i problem nummer 2.

Standard opret opgave, gav et fint link til listeelementet, men hvordan fik jeg et link til listeelementet, når nu jeg oprettet opgavelementet selv?

Jeg forsøgte med Kodet Absolut-url, Relative server-url osv. Intet var som forventet. Dog faldt jeg over Opret Dynamisk Streng, hvor jeg så kunne “snyde” lidt og oprette en Hardcoded url + ID på listeelementet og denne variabel, kunne jeg så igen angive i mit opgaveelement. Nu venter jeg spændt på om brugeren får opfyldt sit ønske denne vej eller om jeg skal kaste mig ud i noget Sharepoint kodning. 🙁

Dette indlæg blev udgivet i Sharepoint og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *